Öka chansen att vinna på lotto

De flesta är väl medvetna om att lotteri i grund och botten enbart handlar om att ha turen på sin sida. Huruvida man kommer att ha de vinnande numren eller inte är ingenting som går att gissa sig fram genom strategier eller matematik. Faktumet att alla har en lika stor chans att vinna är ett av de ting som många ser som en fördel med lotto. Samtidigt kan det dock vara bra att veta att det faktiskt finns ett par strategier att följa som kan se till så att man vinner ett större belopp och man nu råkar ha de vinnande numren, och det är detta som vi ska tala lite mer om nedan.

Lotto

Nummer som bör undvikas

För att veta vilka nummer som man ska välja behöver man tro det eller ej endast veta vilka nummer som ska undvikas. En stor del av de svenskar som spelar på lotto här i vårt avlånga land väljer ofta nummer som ligger dem nära om hjärtat. Det kan vara datum som står ut lite extra såsom exempelvis en födelsedag, bröllopsdag eller kanske till och med julafton. Om man har möjlighet ska man därför se till så att man inte väljer några av de följande numren:

  • 1 – 7 (Veckans dagar)
  •  1 – 31 (Månadens dagar)
  • 1 – 12 (Årets månader)

Detta höjer självfallet inte ens chans att kamma hem storvinsten, men det hjälper en att kunna motta ett större belopp om man nu skulle vinna. Man behöver ju nämligen inte dela sin vinst mellan lika många människor om man undviker de nummer som många väljer.

När allt kommer till kritan ska man inte lita på några av de sidor som påstår att de har klurat ut den hemliga formeln för att vinna varje gång – då en sådan formel inte existerar – men med hjälp av detta trick kan ens vinst i varje fall bli större.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018