Hur vinner man på lotto?

Vi ställde oss frågan, hur vinner man på lotto? Vi kom fram till följande när vi diskuterade i vår grupp här på Lottoguiden.

Visst tar man del av lottospel för att det är roligt och spännande, men det stora målet som alla spelare har är att ta hem den stora vinsten. Jackpotten väntar runt hörnet, och det gäller bara att man har prickat i alla numren rätt. Detta är dock lite svårare än det låter, och hjälpsamma tips kan därför sitta på sin plats.

Några rekommendationer som man kommer att finna därute i lottovärlden är ren smörja och hokus pokus, så nedan ska vi gå igenom tips som faktiskt fungerar när du spelar lotto.

Vinna på lotto

Användning av ett lottobolag

Det första tipset som kan vara bra att tänka på om man vill höja chansen till vinst är att gå tillsammans med några kompisar, familjemedlemmar eller kollegor för att bilda ett lottobolag. Ett lottobolag syftar helt enkelt på att man köper lotter tillsammans, och med tanke på att man är flera personer så har man mer pengar att röra sig med.

Detta resulterar i fler lotter och en större chans att vinna jackpotten. Om det skulle vara så att någon i lottobolaget vinner så delar man på vinsten. Istället för att exempelvis själv behöva lägga pengar på sju lotter så kan man tillsammans med sex andra kompisar köpa en lott var.

Det blir inte lika dyrt för en själv och chansen att ta hem jackpotten blir större.

Gratis rader och andra erbjudanden

Det är redan en självklarhet att fler rader leder till en större vinstchans, men det behöver inte tvunget vara så att fler lotter resulterar i högre kostnader. Ett flertal spelsidor på nätet tillåter en att få ta del av gratisrader (tips två) och på så vis få fler lotter utan att behöva betala.

Om man vill höja sin vinstchans gäller det därför att inte missa några generösa erbjudanden eller fantastiska välkomstbonusar.

Lita inte på horoskop

Just det här tipset må kanske inte höja ens vinstchanser, men det sänker risken att man behöver dela sin potentiella vinst med andra. Det stjärntecken som man är har ingen effekt på huruvida man vinner eller inte, och faktum är att det kan stjälpa istället för att hjälpa.

Om man tar en tur över till sidor som påstår att vissa stjärntecken bör använda sig av specifika nummer för att ta hem vinsten så finns det en risk att andra med samma stjärntecken även har sett detta och använt sig av samma nummer.

Resultatet blir att en stor mängd personer väljer likadana nummer, och om man då skulle vinna på dessa nummer så hade man tvingats att dela sin vinst med ett stort antal andra personer. Det är helt enkelt bättre att undvika alla horoskop, spådomar och istället slumpa fram sina nummer.

Välj systemspel för dina nummer

När man spelar på ett vanligt vis så handlar det om att kryssa i vissa nummer i ett så kallat spelfält. Om man då istället tar beslutet att spela med ett systemspel (tips tre) så har man möjligheten att kryssa för ännu fler nummer än vanligt.

Kanske leder detta exempelvis till att man använder sig av 9 nummer i spelet istället för 7. Detta kan resultera i att ens vinstchanser ökar, och som kronan på verket så vinner man storslaget genom systemspel istället för att spela ett flertal enkelrader.

Man kan ta hem vinsten i ett flertal vinstnivåer samtidigt genom att använda ett systemspel med tanke på att ens insats ligger koncentrerad till ett antal radkombinationer i spelfältet. Allt som allt kan ett systemspel därför se till så att man vinner riktigt stora pengar när man väl tar hem vinsten.

Nu när du har några välfungerande tips och trick så är det bara att ta sig över till ens favoritlotteri för att verkligen testa lyckan.

Senast uppdaterad 16 januari, 2023