Okänd mångmiljonvinnare på Irland

National Lottery har gått ut och bett alla sina spelare kontrollera sina EuroJackpot-kuponger. Anledningen? 27 oktober hölls en dragning då en lycklig vinnare tog hem en riktig storvinst på 1 miljon Euro. Problemet? Vinnaren har inte gett sig till känna ännu.

Gott om tid ännu

Ännu har den lyckosamme vinnaren gott om tid på sig att höra av sig för att göra anspråk på vinsten. Tidsfristen går inte ut förrän 25 januari 2018. National Lottery vill dock att alla som vet med sig att de spelat på EuroJackpot ska rätta sina kuponger, för att se om just de råkar ha den vinnande kupongen.

Den vinnande kupongen såldes i Carrick på Irland, men man vet inte alls vem vinnaren kan vara, då Carrick har många besökare på helgerna, då det är en partystad av rang. Förhoppningsvis kanske någon vet med sig att de köpt en kupong just i Carrick på senare tid, och kommer sig för med att rätta den. Det vore naturligtvis synd om en sådan storvinst skulle gå till spillo.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hänt förr

Att det dröjer innan en vinst hämtas ut eller innan en vinnare hör av sig är inte helt ovanligt, och med tanke på att man har 90 dagar på sig att höra av sig är det ingen panik. Det har dock hänt att vinster gått till spillo, där ingen vinnare hört av sig. Sedan spelet startade 1988 har det hänt nio gånger att vinster över 1 miljon Euro inte hämtats ut. Den allra största vinsten hittills som ingen gjort anspråk på var på 2,7 miljoner Euro. Det vore naturligtvis högst olyckligt om något sådant skulle inträffa igen, då en storvinst av det här slaget kan förändra livet för vinnaren. Låt oss därför hoppas att den lycklige vinnaren hör av sig inom kort, och kan få ta del av sina miljoner.