Österrikes lotto – 2 dragningar i veckan

Oavsett var man kommer ifrån har man numera möjligheten att ta del av ett stort antal lotterier. När datorer inte var så avancerade som de är idag hade man inget annat val än att köpa sina lottorader på fysiskt vis, men när internet nu har öppnat upp en helt ny värld har vi tillgång till alla världens lotterier. Varför inte därför släppa de svenska lotterierna ett tag och satsa på ett mycket givande lottospel från Österrike.

Österrikes lotto

Hur spelar man på Österrikes lotto?

För de som har sett lotto som en hobby under en längre tid är man säkerligen medveten om hur enkelt det är att delta. Österrikes lotto är definitivt inget undantag, och det finns därför inte en stor mängd komplicerade regler som man tvingas att lära sig. Istället behöver man endast välja de olika nummer som ska ligga på alltifrån 1 till 45. Jackpotvinsten kan man lägga vantarna på om alla de sex nummer som man har valt överensstämmer med de vinnande numren. Om man inte klarar att få alla numren rätt finns det ändå mindre vinster att få tag på.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Man blir säkerligen glad över att höra hur det faktiskt är enklare att vinna hos Österrikes lotto än hos många andra lottospel. Om man tar en titt på statistiken är det omkring ett spel som vinner för varje tolv spel. Det är två gånger i veckan som man kan räkna med dragningar, och dessa är på onsdagar och söndagar. Huruvida man vill ta del av båda dragningarna eller bara en är helt upp till en själv. Om det skulle vara så att man vill delta varje vecka utan att alltid behöva köpa nya rader kan man lätt och smidigt prenumerera på den rad som man vill ha under en viss tidsperiod. Den största vinsten som har kammats hem hos Österrikes lotto var så mycket som 91 miljoner kronor.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018