OZ lotto – 12+ miljoner i jackpotten

När man under en längre tid har satsat på de svenska lotterierna kan det kännas trevligt att istället rikta in sig på någonting nytt. Varför inte ta det spännande beslutet att spela på Australiens första nationella lotteri: OZ lotto. Det var tack vare dess stora jackpottar som spelare fortsatte att komma tillbaka, och visst vill man även själv få en bit av den kakan.

OZ lotto

Vad är OZ lotto?

På OZ lotto är reglerna och spelsättet mycket enkla att förstå. Allt börjar med att man väljer vilka sju nummer man vill satsa på, och dessa kan ligga på allt mellan 1 till 45. Om man vill få den potentiella vinsten för sig själv – eller i varje fall slippa att dela den med lika många spelare – kan man ta beslutet kring ett nummer som ligger över 31. Så länge siffran inte motsvarar ett datum är det inte lika många som väljer det, och det är ju på grund av den här anledningen som man bör tänka över 31. När de sju numren har valts väljer man även två tilläggsnummer.

När det sedan kommer till dragningarna kan man räkna med att dessa äger rum varje tisdag, med andra ord en gång i veckan. De nio tidigare nämnda numren dras vid denne tidpunkt, och om det skulle vara så att man valde alla de rätta numren får man tillgång till jackpotvinsten. Färre rätt kan även tillåta mindre vinster.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Det är upp till en själv om man vill köpa endast en rad eller rikta in sig på fler. Fler rader kostar mer pengar, men chansen att vinna ökar ju även. En enkelrad kostar så lite som 20 kr, så det gör verkligen inte ont i plånboken om man vill köpa några fler. Den största jackpotten som har vunnits hos OZ lotto var så mycket som 700 miljoner kronor, och man kan därför förvänta sig riktigt fina vinster om man nu skulle vinna.

Senast uppdaterad 18 december, 2017