OZ lotto lördag – missa inte megadragningen

När de svenska lotterierna börjar kännas lite uttjatade kanske man är villig att öppna ögonen för någonting helt nytt. I detta läge kan ett lotteri från Australien tillföra många roliga stunder, och OZ lotto lördag är ett av de Australienska lotterierna som man bara inte får missa. Med miljontals kronor i jackpotten har man ingen tid att förlora!

OZ Lotto lördag

Hur går OZ lotto lördag till?

Det går antagligen att gissa vilken dag som dragningarna sker hos OZ lotto lördag. Dessa äger givetvis rum på lördagar, där man behöver välja ett visst antal nummer för att kunna delta. Man väljer här sex olika nummer, och tar själv beslutet kring om man vill använda en slumpgenerator eller om man vill välja sina egna nummer. Om en superdragning sker kan man räkna med att jackpotten höjs till hela 8 miljoner kronor, vilket sannerligen inte är en dålig vinst. Om man vill vara med om chansen att vinna så mycket som 180 miljoner kronor kan man vara med i Megadragningen som äger rum en gång om året.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Att köpa en enkelrad hos OZ lotto lördag kostar 16 kronor, vilket jämförelsevis är mycket billigt. Det är fullt möjligt att enbart välja en rad, men om man vill vara med i dragningen varje vecka kan man prenumerera på sin rad under en viss tidsperiod. Förutom att välja hur ofta man vill vara med i dragningarna är det även upp till en själv när det kommer till tiden för betalning. Man kan exempelvis betala för 52 veckor åt gånger, men det är lika giltigt att ta beslutet om att betala för kortare tidsperioder. Skälet till att en prenumeration kan komma väl till användning är att man slipper behöva komma ihåg att hela tiden köpa nya rader. När man har en prenumeration kan man vara säker på att man alltid kommer med i dragningarna.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018