OZ lotto måndag & onsdag

Med lotterier i mängder tar det sannerligen en ganska lång tid innan man har hunnit testa på alla. Om man tidigare inte har hört talas om OZ lotto måndag & onsdag kan detta vara ett intressant lotto som är värt att lägga ner lite tid på. När allt kommer till kritan är reglerna nämligen så enkla att i princip vem som helst kan vara med och spela. Detta australienska lotteri kommer verkligen inte att svika en.

OZ lotto måndag och onsdag

Vad är OZ lotto måndag & onsdag

Namnet avslöjar säkerligen att OZ lotto måndag & onsdag är ett lotteri där dragningarna äger rum två gånger i veckan – på just måndag och onsdag. Australien älskar detta lottospel och det är lätt att förstå varför. Det har en viss intressant specialfunktion vid namn Superdragningar där jackpotten ligger på hela 30 miljoner kronor eller mer. För att kunna ta del av lottospelet lämnar man in en lottorad efter dess att man har tagit beslutet kring sex normala nummer samt två olika tilläggsnummer. Numren som man har att välja mellan är 1 till 45.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Om man inte vill behöva dela sin potentiella vinst med en ganska stor mängd andra spelare är det värt att rikta in sig på nummer som ligger på över 31. Det är inte sällan som spelare väljer nummer efter ett visst datum som har en stor betydelse för en. Alla nummer mellan 1 och 31 kan ju därför motsvara datum, vilket är skälet till varför det kan vara en god idé att undvika dessa. Då kan man i slutändan få vinsten lite mer för sig själv.

Det kostar 20 kronor om man vill vara med i båda dragningarna. Om man istället vill betala 10 kronor för en rad är detta fullt möjligt. Om man inte hela tiden vill köpa en ny lott kan man dessutom prenumerera på sin rad under en tidsperiod som man själv bestämmer.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018