OZ Powerball – minst 18 miljoner i potten

Australien vet verkligen hur man levererar när det kommer till lottospel. Med favoriter såsom OZ Lotto måndag & onsdag samt OZ Lotto lördag har vi bara nått toppen av isberget. Om man tidigare mest har varit insnöad i svenska lottospel kanske man känner att det är dags för att testa ett av dessa australienska lottospel som älskas till en sådan hög grad, och varför inte då börja med OZ Powerball? Med skattefria vinster och minst 18 miljoner i potten har man många roliga stunder framför sig.

lotteriet OZ Powerball

Reglerna för att spela OZ Powerball

Det är samma gamla visa hos detta lottospel när man talar om hur enkelt det är att delta. Likt många andra lottospel handlar det bara om att välja ett visst antal nummer för att skapa en rad. Hos OZ Powerball tar man beslutet kring sex olika nummer som ska ligga någonstans mellan 1 och 40. Därefter väljer man dessutom ett tilläggsnummer som kan vara på allt mellan 1 och 20. För att ta hem jackpotten ska man ha alla sju nummer rätt, men om man får 5-6 rätt finns det lite mindre priser som går att kamma hem. Jackpotten ligger i alla lägen på minst 18 miljoner kronor, men det finns alltid en möjlighet att beloppet kan bli större. Om man har tur kan jackpotten komma upp i flera hundra miljoner kronor.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

För de som vill köpa en rad kan det vara värt att veta att detta kostar 15 kronor. Man kan därför köpa ett flertal rader utan att det gör ont i plånboken. Om man vill slippa att hela tiden köpa nya rader är det lätt som en plätt att prenumerera på en rad under en viss tidsperiod som man själv bestämmer. Det är därefter inga problem att avsluta den här prenumerationen närhelst man känner för det. Testa OZ Powerball redan idag och var med om chansen att bli en mångmiljonär!

Senast uppdaterad 27 december, 2017