Polens lotto – 10 kr per rad

Det finns ett flertal intressanta lottospel att ta del av för oss svenskar, och ibland kan det kännas roligt att nå utanför ramarna av vårt avlånga land. Utbudet av lottospel sträcker sig hela vägen från USA till Australien, och alla är de unika på sina egna vis. Om man inte tidigare har rört sig särskilt långt utanför Sveriges gräns kanske man nu vill ta tillfället i akt och prova på Polens Lotto, ett spel där man kan förvänta sig miljontals kronor om man kammar hem jackpotten.

Polens lotto

Hur Polens lotto fungerar

För de som är vana vid att spela lotto behöver man inte nämna hur enkelt det är att delta i lottospel. Reglerna lyder som sådant att man enbart behöver välja ut några nummer för att skapa sin drömrad. Först av allt tar man ett beslut kring sex olika nummer som kan ligga på mellan 1 och 49. Om man inte känner för att själv välja numren kan man på ett enkelt vis slumpa fram sin rad. Det är därefter på tisdagar, torsdagar och lördagar som dragningarna äger rum.

Om man vill ta chansen att slippa dela sin vinst med ett flertal spelare kan man satsa på att välja nummer som ligger på 32 eller högre. Dessa nummer kommer nämligen inte att motsvara ett datum, någonting som många spelare väljer att rikta in sig på. Medan de andra spelarna väljer ut sina viktiga datum blir det färre personer som väljer siffrorna efter 31. Satsa därför på dessa nummer och slipp dela den potentiella vinsten med lika många.

Hos Polens lotto är det möjligt att prenumerera på en rad om man inte hela tiden vill köpa en ny. Det är helt upp till en själv hur länge man vill att den här prenumerationen ska gälla, och man kan säga upp den närhelst man känner för det.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 27 december, 2017