PowerBall – Lycklig spelare vinner 150 000$

De flesta av oss kan enbart drömma om den fantastiskt stora vinsten, medan det är få av oss som faktiskt lyckas att ta hem den där efterlängtade miljonvinsten. Lyckligtvis nog för Eugene Lewis var slutet av 2017 hans tid att jubla av glädje efter den stora mängden pengar som han klarade av att vinna.

Powerball vinst

Hur gick det till?

Det var på vägen upp till Foo Fighters spelningen som Eugene och hans fru bestämde sig för att ta en paus i sitt körande och köpa sig en PowerBall lott. Den var den här lyckosamma lotten som skulle komma att göra Eugene 150 000$ rikare. Tro det eller ej kammade de dock inte in jackpotten, utan lyckades istället att få mitt i prick på fyra av de fem första siffrorna. Detta skulle vanligtvis ha lett till en vinst på omkring 50 000 $, men Eugene hade tagit det utomordentliga beslutet att lägga till en extra dollar för att även initiera Power Play. Vad detta betyder är att man kan få ett tre gånger så stort belopp ifall ens lott ger vinst. På grund av denne Power Play hade Eugene därför plötsligt 150 000$ i vinst.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

När allt var sagt och gjort hämtade han upp sin vinst två veckor därefter, och blev tillfrågad om hur han skulle använda sina vunna pengar. Eugene svarade att han mestadels kommer att lägga pengarna på sin pension, men att han dessutom antagligen kommer att ta del i en golfklubb eller liknande. Den här historien är sannerligen ett bevis på hur stor skillnad Power Play faktiskt kan göra. Tack vare den extra dollarn som Eugene valde att lägga till blev hans vinst så mycket större, och han kommer säkerligen att njuta av pengarna under en lång tid framöver. Om man är intresserad av att själv testa på PowerBall är det möjligt att göra detta online hos spelsidor såsom Lottoland.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018