Prenumeration på lotto – spara tid och öka vinstchansen

Har du upptäckt spänningen med lotto? Har du kommit underfund med vilket enkelt och snabbt nöje den här typen av spel erbjuder?

Lotto är mindre tidskrävande än de allra flesta spel och för den som tar hem en jackpotvinst förändras vardagen drastiskt och plötsligt finns det möjlighet att välja om du vill jobba eller inte, välja om du vill köpa ett hus, besluta själv vilka länder du vill resa till och vad du vill uppleva.

En lottovinst är helt enkelt något som väldigt många drömmer om och hoppas på. Casinospel och poker lockar också många spelare, men många upplever också att tiden inte riktigt räcker till.

När det gäller lotto däremot behövs det bara någon minut varje vecka, och om du vill förenkla det hela ytterligare, och spara ännu mer tid, så kan du teckna en prenumeration där du spelar på samma lottorad vecka efter vecka utan att behöva lämna in någon ny kupong.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur fungerar lottoprenumerationer?

Hur går man då tillväga om man vill prenumerera på en eller flera lottorader? Det är i själva verket mycket enkelt. Först och främst behöver du komma fram till vilket lotto du vill spela på.

Det finns en mängd olika spel. Du kan spela på Svenska Spels Lotto där de flesta deltagare hoppas bli vinnare av Drömvinsten, men i och med att det går att spela på nätet öppnas även en rad andra möjligheter.

Du kan till exempel spela på EuroJackpot eller EuroMillions. Lottovarianterna är många, men gemensamt för de allra flesta spel är att det går att teckna en prenumeration, vilket görs på ungefär samma sätt oavsett spel.

När du har valt spel får du fylla i din kupong. Många väljer att spela online, men vissa av spelen kan du även spela genom att lämna in en kupong i den lokala spelbutiken.

På kupongen markerar du vilka siffror som ska ingå i din lottorad. Du kan naturligtvis spela på fler rader om du skulle vilja det. När din rad är färdig kan du även markera om du vill prenumerera på raden eller raderna.

Det enda du sedan behöver tänka på är att det måste finnas pengar på kontot som används för att dragningen ska kunna göras.

När prenumerationen är betald kommer dina rader vara med i nästa dragning och i alla kommande dragningar så länge du väljer att låta prenumerationen löpa. Du kan med andra ord spela månad efter månad utan att behöva ägna en enda minut åt spelet.

Senast uppdaterad 22 februari, 2023