Prenumerera på din lottorad

En riktig mardröm är om man spelar år ut och år in med vissa lottonummer som man kan utan och innan och plötsligt en dag så har man missat att lämna in raden. Att se den raden sedan utlösa en av de stora jackpottarna är något som kan göra vem som helst bitter resten av livet. Så här kommer dagens tips på hur du ser till att detta inte händer.

Säkra din rad för lång tid med prenumeration

För att säkra dina rader och garantera att du inte missar att lämna in din rad så gå in hos någon av våra föreslagna lottoleverantörer och lägg en Prenumerera lotto eurojackpotprenumeration. Det går att göra oavsett vilka lottospel du vill delta i. Nu när det har blivit väldigt enkelt att lägga sina rader på vilket stort lotteri i världen som helst så kan man säkra sin rad på flera av dem om man vill. De stora vanliga är eurojackpot, megamillions, powerball, drömvinsten och euromillions.

Om du går in via annonsen nedan för exempelvis lottoland så får du direkt en bonus från oss.

Gör så här för att prenumerera på lottorader hos lottoland

  • Gå in och välj erbjudande så får du utöver vår bonus även 15% på ditt lagda spel.
  • Välj det lotteri du vill vara med i, ta ett i taget
  • Fyll i de nummer som du ska vinna med
  • På varje spel kan du sedan välja ”prenumeration” och hur ofta du vill betala. Här kan du lägga exempelvis att betala en gång om året

Hos övriga spelaktörer nedan gör du ungefär likadant.

Välja lottorad

Det kan ju vara så att du inte har en favoritrad ännu som du vill lägga som prenumeration på. Här hos lottoguiden hittar du all information du behöver om olika lotterier och dragningar som du kan tänkas behöva. Vi kan exempelvis rekommendera att läsa statistik om vilka lottonummer som dras oftast. En annan av våra artiklar handlar om turnummer och vilka som kan vara dina. Läs runt och hitta din rad till framgång.

lottobollar

När du väl har spelat så kan du även läsa om lottoresultaten här hos oss. Lycka till!

Senast uppdaterad 5 januari, 2023