Satsa på ett av de största lottospelen

USA har sannerligen influerat oss storslaget här i Sverige. Mycket av den kultur och de intressen som vi tar del av hade sin begynnelse på andra sidan Atlanten, och det är inte helt svårt att förstå varför. Även när det kommer till casino och lottospel är det inte sällan som man finner ett flertal intressanta alternativ från USA. Varför inte exempelvis delta i ett av de största lotterierna i världen – US PowerBall!

PowerBall Sverige

Hur spelar man?

Såsom de flesta redan vet är det hur enkelt som helst att spela på lotterier. Det finns nämligen inga komplicerade regler som man måste ta hänsyn till, och det är inte heller baserat på förkunskaper. Med tanke på att lotterier är spel där slumpen avgör har man en lika stor chans att vinna som alla de andra spelarna. Just US PowerBall har sådana förträffliga priser att sju av de tio största vinsterna har delats ut till personer som har spelat på US PowerBall. Då talar vi inte heller om några tusenlappar, utan flera miljarder kronor.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

För att ta del av spelet gäller det att välja fem olika nummer som ligger någonstans mellan 1 och 69 samt ett specialnummer på mellan 1 och 26. Om man lägger till ytterligare 10 kronor har man möjligheten att få ännu mer fantastiska priser. Dragningarna sker på både torsdagar och söndagar, men det är helt upp till en själv huruvida man vill delta i båda eller bara en. Om man vill slippa att konstant köpa nya rader är det fullt möjligt att starta en prenumeration under en viss tid som man själv väljer. På så sätt behöver man inte komma ihåg att köpa raderna varje vecka, utan kan låta prenumerationen sköta detta åt en. Om man vill avsluta prenumerationen är detta dessutom lätt som en plätt. Delta i US PowerBall redan idag!

Senast uppdaterad 27 december, 2017