Satsa på ett lottobolag för enklare vinster

Det är ju självfallet klart som korvspad att ett större antal lotter leder till en större chans att kamma hem den stora vinsten, och detta intresserar en hel uppsjö av människor runtom i Sverige. Oavsett om man har lång erfarenhet av lotterispelandet eller helt nyligen har börjat spela lotto så är det ingen som kan förneka att flera lotter leder till större vinstchanser. Visst kan man köpa dessa lotter helt själv, men för att hela kalaset ska bli så kostnadseffektivt som möjligt så kan man istället satsa på ett lottobolag.

Lottobolag

Hur fungerar ett lottobolag?

Ett lottobolag är mycket mer simpelt än man kanske hade förväntat sig. Det består helt enkelt av att en grupp människor spelar lotto tillsammans. Den här gruppen delar på den kostnaden som lotterna medför, och på samma sätt delar de på den potentiella vinsten. Om man är en större grupp människor så har man självklart mer pengar att köpa fler lotter för, så chansen att man vinner blir tillsammans mycket större. Om man exempelvis är fem personer i en grupp så kan alla köpa varsin lott och tävla tillsammans istället för att enbart en person köper alla fem lotterna. Man sparar helt enkelt pengar på att vara fler och har samtidigt en större vinstchans.

Nu kanske man frågar sig själv vilka andra positiva aspekter det egentligen finns med att bilda ett lottobolag, och om man är ute efter direkta svar svart på vitt så är fördelarna såsom följande:

1. Risken att förlora hela sin insättning är lägre om man spelar tillsammans. Visst vinner man kanske inte den stora jackpotten, men det är fortfarande fullt möjligt att vinna lite lägre priser som deltagarna i lottobolaget kan dela på.

2. Ju fler lotter man har desto större chans är det att vinna jackpotten. Detta betyder även att man själv betalar mindre för flera lottorader. Det är rätt och slätt ett vinnande koncept.

Ett flertal spelsidor såsom exempelvis Lotto247 kan snart komma att lägga fokus specifikt på bolagsspel, så det är väl värt att hålla ögonen öppna och att inte missa ens kommande chanser att ta hem storvinsten!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018