Sommarlotteriet – vinn över 1 miljard!

För de som är vana vid att lottodragningar sker varje vecka – eller kanske till och med flera gånger i veckan – kommer med största sannolikhet att finna Sommarlotteriet lite intressant och unikt. Detta spanska lotteri har nämligen enbart dragning en gång om året, vilket de flesta inte tidigare har tagit del av. Om man är trött på de svenska lotterierna och vill testa någonting nytt kan Sommarlotteriet definitivt vara ett trevligt alternativ. Fortsätt läsa för att ta reda på mer om detta spännande lotteri!

Sommarlotteriet

Vad går Sommarlotteriet ut på?

Titeln avslöjar vinsterna till viss del, men hos Sommarlotteriet kan man motta det ofattbara beloppet av mer än en miljard kronor. Det här är då givetvis en riktigt enorm jackpott som väldigt få andra lotterier erbjuder. Ett stort antal personer ser Sommarlotteriet som någonting intressant tack vare det faktum att var tredje lott ger en vinst. Man har alltså omkring en 33 % chans att kamma hem någon form av vinst.

Såsom vi tidigare nämnde äger dragningen enbart rum en gång varje år, och detta sker i julimånad. Man tar själv beslutet kring huruvida man vill välja sitt eget lottonummer eller använda en slumpgenerator. En av de spelsidor som erbjuder Sommarlotteriet som ett alternativ är Lottoland, så denne sida är definitivt värd att ta en titt på om Sommarlotteriet låter intressant.

En unik möjlighet som Sommarlotteriet erbjuder är att man får välja lottoandel, ett val som storslaget kan påverka vinsten. En 1/1 lottoandel kostar omkring 2 500 kr, men om man inte är villig att betala så mycket kan man köpa en lottoandel på 1/100 som kostar ungefär 50 kr. Inte alltför oväntat kan man välja allt mellan 1/1 och 1/100 beroende på hur ens ekonomi ser ut samt hur mycket man själv är villig att satsa för att kamma hem den storslagna jackpotten. En miljard kronor låter sannerligen inte dåligt.

Ett av de största lottobolagen i världen - Betta på all världens lotterier + Casinospel

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 28 december, 2017