Söndag Lotto – vinn minst 50 miljoner

Det är lätt att komma in i ett mönster där man känner sig bekväm med de lotterierna som man har bestämt sig för att spela på. Någon gång då och då kan det dock vara trevligt om man tog sig utanför ramen och började utforska ett helt nytt lotteri som man aldrig tidigare har tagit del av. Om man exempelvis tidigare alltid har satsat på svenska lotterier kanske man vill ta en titt på Söndag Lotto, ett lotteri från Spanien med miljontals kronor att erbjuda.

Söndag lotto

Vad är Söndag Lotto?

Om man skulle ta en tur över till Spanien skulle man snabbt märka att detta lotteri är mycket populärt i denne del av världen. Nu är det dock även fullt möjligt för oss svenskar att ta del av detta lottospel genom att delta i de dragningar som äger rum varje söndag. Dessa kan nämligen leda till att man plötsligt har blivit en miljonär.

Innan spelet drar igång ska man välja fem olika nummer som kan ligga på allt mellan 1 och 54. Därefter ska man även ta beslutet kring ett visst tilläggsnummer som får ligga på allt mellan 0 och 9. Söndag Lotto har en slumpgenerator som tillåter en att slumpa fram sina nummer istället för att själv välja dem.

I de flesta fall ligger jackpotten på minst 50 miljoner kronor och växer därefter sig större. Trots att jackpotten är så utomordentligt stor kostar en rad enbart 20 kronor. Om man vill vara med i dragningarna flera gånger men helst undviker att konstant köpa nya rader är det inga svårigheter att prenumerera på en rad och på så vis slippa tänka på att själv köpa raderna. Den här prenumerationen har man lov att avbryta så fort man själv vill. Det är därför både mycket roligt och mycket enkelt att ta del av Söndag Lotto.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018