Spela EuroMillions från Sverige

Euromillions lotteriGillar du lotto? Tycker du att det är allra bäst att spela online? Om svaren på dessa frågor är ja, då bör du definitivt ta en titt på EuroMillions. Det här är ett av de allra populäraste lottospelen för tillfället, och spelare från hela Europa är med och tävlar om riktigt fina vinster. Att spela EuroMillions Sverige går alldeles utmärkt nu för tiden. Tack vare Internet och dess lottosajter är det dessutom enklare än någonsin att komma igång och börja spela.

Enorma vinster i potten

Att EuroMillions på kort tid blivit ett otroligt omtyckt spel i Sverige är inte svårt att förstå. För det första är det som tidigare nämnts enkelt att spela, och för det andra är vinsterna som ligger i potten helt enorma. Faktum är att det går att kamma hem upp till 1,61 miljarder kronor. Det är sannerligen en vinst som inte går av för hackor. Det är en vinst som skulle kunna förändra livet för vem som helst. Tjusningen med det hela är att du som enskild spelare i Sverige har precis lika stora chanser att vinna jackpotten som alla andra. Nästa jackpotvinnare kan mycket väl finnas i Sverige. Detta bidrar naturligtvis till tjusningen.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Vad krävs då för att du ska bli nästa storvinnare? Det du inledningsvis behöver göra är att välja fem stycken nummer mellan 1 och 50 samt två extranummer mellan 1 och 12. Detta gäller för en rad. Vill du spela med två rader är det givetvis dubbelt så många nummer som gäller. Detta är alltså det första du behöver göra. Därefter ligger allt i slumpens händer. Det som behöver hända i nästa steg för att just du ska vinna jackpotten är att alla nummer i raden måste stämma överens med den rad som dras. Om så sker, och du är den enda med rätt rad, då kammar du hem storvinsten. Naturligtvis finns det även gott om mindre vinster som du kan vinna, även om inte just jackpotten skulle bli din.

Lång historia

Även om det finns gott om svenska spelare som inte har upptäckt EuroMillions förrän nu, så är det här ett lotteri som har funnits med länge. Redan 2004 dök spelet upp och har sedan dess vuxit i popularitet hela tiden. Numera är det alltså ett riktigt populärt lotteri även här i Sverige, och en av anledningarna till detta är naturligtvis att det är det här spelet som ruvar på Europas största jackpot. Den garanterade jackpotten ligger på 120 miljoner kronor, men den kan alltså stiga ända upp till 1,61 miljarder kronor.

Att komma igång med lotto online är enkelt. Till skillnad från många andra spel krävs det ingen som helst taktik och inga förkunskaper alls. Det gäller bara att välja ut ett antal nummer, och inte ens det behöver du göra på egen hand. Det går faktiskt att slumpa fram samtliga nummer på spelsajten för den som inte vill fundera ut några nummer på egen hand. Chansen till vinst varken ökar eller minskar för den som låter slumpen avgöra. Det fina med lotto är just att alla har lika stor chans att vinna.

Senast uppdaterad 6 maj, 2019