Spela lotto kostnadsfritt

Var vi än befinner oss är vi med stor sannolikhet i sällskapet av flera andra personer som älskar lottospel. Den här typen av spel är givetvis mycket annorlunda jämfört med brädspel eller Tv-spel, men enligt många är lotto mycket mer spännande. Faktumet att alla har en lika stor chans att vinna samt att stora summor pengar står på spel gör verkligen den svenska befolkningen spända över att spela. Hur vore det då om man kunde spela lotto utan att behöva betala och samtidigt ha chansen att finna fantastiskt stora summor pengar? Detta kan bli ens verklighet om man satsar på en spelsida redan idag!

Gratis

Vart man vänder sig för gratisspel

Den första av tre spelsidor som är värda att nämna om man är på jakt efter gratisspel är just Lottoland. Här får man möjligheten att spela en lottorad helt gratis, och inte i vilket lottospel som helst – utan EuroMillions. Detta lotteri är känt för att dela ut mycket stora vinster, så varför inte registrera sig på Lottoland redan idag och motta gratisraden som kan leda en till miljonen!

Den andra spelsidan som man inte får missa är EuroLotto. Här får man alla sina pengar tillbaka om man inte skulle vinna någonting på sitt första lottoköp. Detta är fantastiskt på så vis att man kan lägga en stor summa pengar på sitt första lottoköp och därefter få tillbaka alla de spenderade pengarna om det inte skulle leda till vinst. Ingenting förlorat, med andra ord.

Sist men inte minst får vi verkligen inte glömma CherryCasino. Likt EuroLotto har den här spelsidan en pengar-tillbaka garanti som ser till så att man aldrig går därifrån tomhänt. Om det skulle vara så att man inte vinner några pengar på sitt första lottoköp får man även här alla sina pengar tillbaka. Varför inte ta tillfället i akt och testa några av dessa spelsidor idag för att få de gratisspel som man alltid har drömt om.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018