Spela lotto på mobilen

Att ta del av lottospel är utomordentligt spännande oavsett var spelandet äger rum, men det är någonting extra speciellt att spela på sin mobil. Plötsligt är man inte begränsad till rummet där ens dator befinner sig, utan man har istället möjligheten att ta med sig spelandet vart man än går.

Kanske sitter man i en lång och tråkig kö, på bussen, på tåget eller så är man på semester där man inte har tillgång till sin dator. Det är sannerligen smidigt att endast kunna ta upp mobilen och börja spela var man än är, och det är just detta som lotto på mobilen tillåter en att göra.

Lotto på mobilen

Hur spelar man lotto på mobilen?

Om man vill göra det enkelt för sig själv är det fullt möjligt att start upp internet på sin telefon, skriva in lottosidans webbadress och omedelbart spela därifrån. Om man dock vill spela genom appen kan processen variera beroende på vilken sorts telefon man har.

Om man har en Apple iPhone kan man omedelbart ta sig över till App store och ladda ner appen för Lottoland, Multilotto eller vilket annat lotterioperatör som man vill spela hos. Om man dock vill ladda ner appen på sin Android telefon behöver man gå igenom ett extra steg:

1. Ta dig till ”inställningar” i din Android telefon och klicka dig därefter vidare till ”säkerhet”
2. Väl där måste du aktivera ”okända källor”. Detta tillåter program från andra källor än Play Store att bli installerade
3. Besök exempelvis Lottolands sida via mobilen
4. Klicka på nedladdningslänken för att spela genom appen
5. Installera den nedladdade filen

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Varför spela genom appen?

Efter detta är allting klappat och klart, och man har då fri tillgång till att spela lotto på sin mobil. I vanliga fall är det en bättre idé att spela genom appen snarare än att gå in på lottosidan via ens mobils internet.

Skälet till detta är att de flesta lottosidor inte är optimerade särskilt väl för den sistnämnda, så om man vill ha en spelupplevelse där layouten är specifikt utformad för att passa ens mobil perfekt så är det appen som man bör satsa på.

Senast uppdaterad 4 december, 2023