Spela New York Lotto utanför New York

Om man är lite av en ”old-school” lotterientusiast är man säkerligen medveten om att man under tidigare dagar inte hade möjlighet att spela över nätet. De lotterierna som man kunde ta del av var då de ordinära svenska lotterierna som man deltog i genom att besöka en fysisk butik. Saker och ting har dock förändrats allteftersom att nätet har upplevt en explosionsartad utveckling, och i nuläget är det därför möjligt att spela på i princip vilket lotteri i världen som helst. Ett av dessa är New York Lotto som man inte längre behöver befinna sig i New York för att delta i!

New York Lotto

New York Lottos framfart

Det var år 1967 som det här lotteriet började ta fart i den välkända amerikanska staden New York. Resultatet blev sponsring av det statliga utbildningssystemet samtidigt som det gav spelare möjligheten att bli den kommande miljonären. Lyckligtvis nog för oss är detta spel inte enbart begränsat till landet som det kommer ifrån, utan vi i Sverige kan nu lätt som en plätt satsa på lotteriet. Åk inte hela vägen till USA, utan sätt dig bara framför datorn och köp en lott hos New York Lotto redan idag!

Frågan återstår dock vart man faktiskt ska vända sig för att få tillgång till det spännande lotteriet och hur mycket man kan vinna. Den minsta möjliga jackpotten hos New York Lotto är cirka 18 miljoner kronor, men den kan stiga mycket högre än så om ingen kammade hem jackpotten under den förra dragningen. För att börja spela redan idag kan man exempelvis besöka Lottoland eller Multilotto. Här köper man enkelt en lottorad, eller varför inte prenumerera för att delta i New York Lotto varje vecka.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Kostnad och nummer

När man köper en rad på New York Lotto väljer man sex olika nummer mellan 1 och 59, eller så slumpar man fram sina nummer. Jackpotten mottar man om man lyckas att pricka in alla dessa sex nummer. Oddsen för att vinna jackpotten är 1 på 45 miljoner, och trots att detta kan verka högt bör man tänka på att lottospel såsom exempelvis SuperEnaLotto har odds av 1 på 622 miljoner. New York Lottos odds är därför ganska låga jämfört med många andra spel. Ha även i åtanke att de mindre priserna har mycket lägre odds, så även om man inte satsar på jackpotten kan man fortfarande vinna förträffliga priser. Det gäller bara att skapa ett konto på antingen Lottoland eller Multilotto, sätta in pengar och därefter köpa en lottorad på New York Lotto!

Senast uppdaterad 25 november, 2018