Spela på internationella lotterier med de fetaste jackpottarna

Med spelbolagens utveckling på nätet som som ger möjlighet att spela på nästan vilka lotterier man vill i världen så finns det ingen anledning att inte satsa på de största jackpottarna. Vi har idag letat fram vilka som är störst just nu och som bland annat kan spela via lotto247.

Spela på Powerball Plus online just idag är jackpotten 700 000 000 dollar

Detta amerikanska lotteri är större än det gigantiska Powerball. Powerball Plus ska inte ersätta Powerball, men det kommer att erbjudas som ett extra alternativ. Du väljer 5 nummer av 69 samt ett extra nummer. Går du via annonsen nedan så får du alltid ett bonuserbjudande. Raderna kosta runt 5 dollar styck.

Powerball Plus

Spela på Mega Million Max just idag är jackpotten 293 000 000 dollar

Storleken kanske har betydelse, i vissa fall iallafall. Ju större, desto bättre – särskilt när det kommer till jackpottar. Mega Millions Max, är en större och bättre versionen av det populära Mega Millions lotteriet. De har ofta gigantiska jackpottar och även här väljer du 5 nummer och ett tillägg. Kostnaden för en rad är 4 dollar.

Mega Millions Max

El Gordo Navidad, spela och ha chans på en del av 2 380 000 000 Euro

Det spanska jullotteriet är ett av de äldsta lotterierna i världen och startade i början av 1800-talet. När det gäller den totala vinstsumman så är det överlägset det största i välden. Det spanska jullotteriet är mer som en tombola än en vanlig lottodragning. Man kan inte välja egna nummer utan köper lottsedlar som har förtryckta nummer. Det säljs bara ett visst förutbestämt antal lotter vilket gör att man kan styra vilka vinster man delar ut.

El Gordo Navidad

Dragningarna hålls den 22 december varje år och sänds i tv där numren dras ifrån separata burar och sjungs ut av barn. Kan vara roligt att delta i denna spanska folktradition.

Alla dessa spel kan du lägga hos lotto247, gå via annonsen nedan eller läs mer om dem på vår sida för att alltid få bästa aktuella bonuserbjudande.

Ett av de största lottobolagen i världen - Betta på all världens lotterier + Casinospel

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

 

Senast uppdaterad 24 augusti, 2018