Sportlotteriet

För de som har fått upp ögonen för lotterier finns det ett flertal olika att välja mellan. Kanske tar man sig ner till tobaksaffären för att införskaffa sig en skraplott eller så tar man del av de allt växande onlinespelen där lotteri finns i mängder.

Dessa två typer av lottospel är det man vanligtvis förknippar med lotterier, men inte tar det slut här. Även på marknader och tivolin har man möjlighet att köpa lotter och på så vis tävla om chansen att vinna storslagna priser.

Sportlotteriet

Lottospel för att idrottsföreningar ska blomstra

Lotterier finns dock inte enbart för att vissa företag vill tjäna så mycket pengar som möjligt. De kan även vara väldigt hjälpsamma när det handlar om insamlingar i klasser för att kunna åka på klassresa samt lotterier hos idrottsföreningar för att förbättra aktiviteterna för alla involverade.

Sportlotteriet är ett av de lotteri-koncept som finns till för att samla in pengar till svensk idrott. De har funnits sedan 1997 och har redan hunnit samla ihop så mycket som en kvarts miljard kronor för att den svenska idrotten ska kunna blomstra.

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Lotteriförsäljning

Att just sälja lotter är en förträfflig idé för föreningar som vill kunna samla in pengar för att förbättra sina aktiviteter. Det finns nämligen ett stort antal människor i vårt avlånga land som är intresserade av att köpa lotter.

Det är ju inte bara pengar som doneras bort, utan man har ju även en chans att få den vinnande lotten och då kamma hem storvinsten.

På så vis tar man insamling av pengar och gör det till någonting roligt och spännande.

När man köper en lott via en av dessa organisationer kan man vara säker på att man stödjer en positiv sak som kan leda till att fler ungdomar får njuta av idrott och liknande aktiviteter som håller dem friska, krya och glada.

Senast uppdaterad 22 februari, 2023