SuperEnalotto – dragningar 3 ggr i veckan

Om man vill passa på att testa någonting nytt nu när 2018 har börjat knacka på dörren kanske det hade varit intressant att blicka bort från de svenska lotterierna och istället spela ett italienskt lottospel. SuperEnalotto är då ett förträffligt val, och detta lottospel hittar man på spelsidor såsom MultiLotto. Det är dessutom möjligt att ta del av detta lottospel hos Lottoland. Ett okomplicerat spel med chansen att vinna fantastiska priser – det kan knappt bli bättre.

SuperEnalotto

Hur man spelar SuperEnalotto

SuperEnalotto har vunnit italienarnas hjärtan och är nu på väg att bli riktigt stort i Sverige. Spelet går till på så sätt att man väljer sex olika nummer som kan ligga på allt mellan 1 och 90. Om man verkligen har turen på sin sida och får alla dessa sex nummer rätt har man kammat hem den stora jackpotten som kan komma ända upp till miljardstrecket. Om man exempelvis skulle ha fem rätt istället för sex har man dock möjligheten att vinna lite mindre priser. Dragningarna äger rum så ofta som tre gånger i veckan där de sker på tisdagar, torsdagar samt lördagar. Det är helt upp till en själv om man enbart vill vara med i en dragning eller om man vill lägga ner lite extra pengar för att vara med i ett flertal dragningar.

Ett av de största lottobolagen i världen - Betta på all världens lotterier + Casinospel

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

För de som funderar på att delta kan det vara värt att veta hur en enkelrad kostar 30 kr. Denne kostnad blir givetvis större om man väljer att ta del av alla dragningarna i veckan. Om det visade sig att SuperEnalotto var det perfekta lotteriet för en kan man fortsätta att delta genom att prenumerera. Då slipper man att köpa nya rader varje vecka. Det är upp till en själv hur länge man vill att denne prenumeration ska pågå, och man har möjligheten att avsluta den när som helst.

Senast uppdaterad 3 januari, 2018