Svenska lotto – spela lotto riktigt billigt

När man ska testa ett nytt lottospel kan det kännas tryggt att satsa på fosterlandet Sverige, och visst har vi ett lotteri med imponerande fördelar. Om man vill ge sig iväg och testa Svenska lotto redan nu kan man göra det på spelsidor såsom Lottoland och MultiLotto, men för att ta reda på mer om det här svenska lottospelet så är det bara att fortsätta läsa.

Svenska lotto

Hur fungerar Svenska lotto?

Innan allt är klappat och klart behöver man följa de mycket enkla reglerna av Svenska lotto som består av att välja sju nummer. Dessa nummer kan ligga på allt mellan 1 och 35. Om man anser att det är bättre att slumpa fram numren finns det alltid en slumpgenerator tillgänglig. Dragningarna sker därefter två gånger i veckan, och det är helt upp till en själv om man enbart vill delta i en dragning eller i flera dragningar därtill. För de som vill spela samma rad under en längre tid utan att konstant behöva köpa sina rader finns det en möjlighet att prenumerera på en viss rad under en tidsperiod. Hur lång tidsperioden pågår bestämmer man själv, och det är hur enkelt som helst att avsluta prenumerationen när man känner för det.

Utöver de vanliga numren som man väljer kan man dessutom lägga till ett tilläggsnummer som givetvis kan leda till att man vinner mer pengar. Detta nummer kan man – olikt de andra – dock inte välja själv. Man sätter enbart in antingen 10, 20 eller 30 kr och får ett nummer givet till en.

En helt vanlig rad hos Svenska lotto är mycket billig, och kostar så lite som 3 kr. Om man väljer ett tilläggsnummer läggs alltså 10, 20 eller 30 kr till den tidigare kostnaden. Därefter är det bara att vänta på att antingen onsdag eller lördag ska närma sig. Dessa är nämligen dragningsdagarna där man har chansen att vinna flera miljoner kronor.

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018