Svenska Spel Logga In – Enkel inloggning och säkerhet

Att logga in på Svenska Spel är både enkelt och säkert. Här går vi igenom de olika metoderna för inloggning samt hur du kan skydda ditt konto på bästa sätt.

Inloggning på Svenska Spel

Svenska spel logga in

När du vill logga in på Svenska Spel finns det flera alternativ för att göra processen så smidig som möjligt. De mest populära metoderna inkluderar Bank-ID och Freja eID, som båda erbjuder en hög nivå av säkerhet och enkelhet.

Inloggning med Bank-ID

Att använda Bank-ID för att logga in på Svenska Spel är både enkelt och säkert. För att logga in med Bank-ID, gå till denna länk. Här kan du skanna en QR-kod med BankID-appen eller starta BankID direkt på din enhet. Bank-ID är en av de mest använda och pålitliga metoderna för digital identifiering i Sverige, och det garanterar att dina personliga uppgifter hålls säkra.

För att logga in:

 1. Gå till länken ovan.
 2. Skanna QR-koden med BankID-appen eller starta BankID på din enhet.
 3. Följ instruktionerna i appen för att slutföra inloggningen.

Fördelar med Bank-ID

 • Snabbhet: Logga in snabbt och enkelt utan att behöva komma ihåg lösenord.
 • Säkerhet: Bank-ID erbjuder stark säkerhet och är en betrodd metod för digital identifiering.
 • Tillgänglighet: Tillgänglig på både dator och mobila enheter, vilket gör det enkelt att logga in var som helst.

Inloggning med Freja eID

Freja eID är ett annat säkert och användarvänligt alternativ för att logga in på Svenska Spel. För att använda Freja eID, besök denna länk. Genom att skanna QR-koden med Freja eID-appen kan du snabbt och enkelt verifiera din identitet. Freja eID erbjuder en hög säkerhetsnivå och är ett utmärkt val för de som söker ett alternativ till Bank-ID.

För att logga in:

 1. Besök länken ovan.
 2. Skanna QR-koden med Freja eID-appen.
 3. Följ instruktionerna i appen för att slutföra inloggningen.

Fördelar med Freja eID

 • Flexibilitet: Använd Freja eID på olika enheter för att logga in smidigt.
 • Hög säkerhet: Freja eID är känt för sin starka säkerhetsprofil.
 • Användarvänlighet: En enkel app-baserad lösning för att hantera din digitala identitet.

Säkerhet för ditt konto

På Svenska Spel är säkerheten för ditt konto av högsta prioritet. Här är några viktiga säkerhetsåtgärder att vara medveten om:

 • Ingen begäran om bankuppgifter: Svenska Spel kontaktar aldrig sina kunder och ber dem lämna ut bankuppgifter eller logga in med Bank-ID per telefon eller i samband med utbetalning av vinster. Detta innebär att om du får en sådan begäran, är det troligtvis ett bedrägeriförsök. Dom samarbetar alltid med polis och andra myndigheter i kampen mot brottslighet.
 • Skydda dina inloggningsuppgifter: Dela aldrig dina inloggningsuppgifter eller Bank-ID med någon annan. Använd alltid starka lösenord och byt dem regelbundet för att minska risken för obehörig åtkomst.
 • Regelbundna säkerhetskontroller: Svenska Spel genomför regelbundna säkerhetskontroller för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsrisker. Detta inkluderar uppdateringar av säkerhetsprotokoll och utbildning av personal i de senaste säkerhetsrutinerna.

Kontaktinformation och kundsupport

Om du har några frågor eller stöter på problem med din inloggning, tveka inte att kontakta Svenska Spels kundsupport. Svenska Spel erbjuder omfattande kundservice för att säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Du kan nå kundsupporten via deras webbplats på svenskaspel.se/kundservice eller spela.svenskaspel.se/kundservice. Här hittar du svar på vanliga frågor, guider och kontaktinformation för att få direkt hjälp.

Kundsupporten kan hjälpa dig med allt från tekniska problem till frågor om säkerhet och kontohantering.

Sammanfattning

Inloggning på Svenska Spel är både enkelt och säkert med alternativ som Bank-ID och Freja eID.

Genom att följa säkerhetsråden och vara medveten om bedrägeriförsök kan du skydda ditt konto och njuta av en trygg spelupplevelse.

Använd de rekommenderade inloggningsmetoderna och håll dig informerad om de senaste säkerhetsuppdateringarna för att säkerställa att ditt konto förblir säkert.

Källa: https://www.svenskaspel.se/

Senast uppdaterad 5 juni, 2024