Sveriges största jackpotvinst!

Ibland händer det otroliga helt plötsligt och utan förvarning. Vem hade någonsin kunnat gissa att lottorader för 100 kronor skulle komma att bli nästintill 258 miljoner kronor. Detta är den enastående händelsen som ägde rum för ett litet tag sedan i vårt avlånga land. Många spelar om förhoppningarna att kamma hem en vinst, men en kvarts miljard kronor är ingenting som man ens hade kunnat drömma om. Den där villan, båten, resan och upplevelsen som man alltid har velat nå kan med ett sådant stort belopp bli sanning.

Jackpot

Hur gick vinsten till?

Det var under den förra fredagen som en spelare från Göteborg bestämde sig för att delta i Eurojackpot. Detta skulle komma att bli det bästa beslutet som han någonsin hade tagit, då han enbart var några timmar ifrån att kamma hem den största vinsten som någonsin har delats ut i Sverige. Den 20:e juni var datumet där allting skedde när en man hade införskaffat sig fyra olika enkelrader som var för sig kostade 25 kronor. Detta betyder att det enbart var 100 kronor som han sammanlagt spelade för på Eurojackpot när han kammade hem sina nästan 258 miljoner kronor.

Hitintills har Svenska Spel inte haft någon framgång med att kontakta den lyckliga vinnaren, så allt man för närvarande vet är att en man från Göteborg lämnade in sina rader i en ICA affär. Med tanke på att många numera har semester och kanske ger sig av utomlands så är det inte långsökt att anta hur mannen möjligtvis är utomlands eller bara inte har kikat på sina resultat än. Även om han har mottagit mejlet gällande sin vinst så är det trots detta mycket möjligt att han förutser att det har blivit ett fel i systemet. Att se ”Du har vunnit 258 miljoner kronor!” på sin skärm är nästan helt ofattbart att ta in. En sak är säker: den här vinsten tar ett nytt rekord!

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Under tidigare år

Visst har det förekommit mycket stora vinster i Sverige tidigare, men nu har rekordet slagits. Det förra rekordet för största vinst låg på ungefär 237 miljoner kronor, och det var år 2013 som en spelare i Norrköping kammade hem den här vinsten. Som om inte Göteborg hade fått nog med vinster nu efter rekordet så kan det vara värt att nämna hur 208 miljoner kronor vanns av en annan spelare i Göteborg för enbart några månader sedan.

För att klara av att hantera en sådan stor vinst som rekordtagaren nu har kammat hem så kommer det att erbjudas rådgivning av både ekonomiskt och juridiskt slag från Svenska Spel. Om man själv är sugen på att testa Eurojackpot så får man tillgång till detta lotteri genom att exempelvis besöka sidor såsom Lottoland och Multilotto.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018