Ta del av lottospel hos MultiLotto

Om man är en av de personerna som vill pröva sin tur på lottospel kan man rikta sin blick över till MultiLotto.com. Detta är en sida som öppnade sina dörrar år 2012 och numera har ett flertal lottospel att välja mellan. Likt de flesta andra casinohemsidorna erbjuder MultiLotto.com en bonus för alla sina nya medlemmar för att se till så att de ska känna sig välkomnade. Bonusen hos MultiLotto.com är intressant på det sätt att den är uppdelad i tre separata bonusar.

Innan man ens har gjort sin första insättning blir man bemött av 10 free spins som kan användas på spelautomaten 7 sins. Man bör hålla på minnet att dessa free spins som sagt inte kan användas på några andra spelautomater.

MultiLotto

De olika välkomstbonusarna

Ens första välkomstbonus mottas när man gör sin första insättning. Då får man lov att spela vilket lottospel som helst med en 50 % rabatt. Det är självfallet fantastiskt för de som vill lägga sina pengar på lottospel att enbart behöva betala hälften av det fulla beloppet.

När man därefter gör sin andra insättning får man en bonus på 50 % av det belopp som man satte in. I detta läge måste man dock göra en insättning på mellan €10 och €50 för att bonusen ska gälla.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Sist men inte minst har vi kommit fram till den tredje bonusen som man får när man gör sin tredje insättning. Detta är den största och bästa som man kommer att motta. Vid denne insättning mottar man en 200 % matchningsbonus samt 100 free spins som man återigen kan använda på spelautomaten 7 Sins. För att få tillgång till sin bonus måste man se till så att man använder den inom fem dagar. Så varför inte besöka MultiLotto.com redan idag och skapa ett konto för att få ta del av alla de lotterispel som de har att erbjuda. De perfekta lottospelen är bara runt hörnet!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018