Ta del av VM Cashback 2018

De flesta är väl medvetna om att fotbolls-VM är i full gång, och detta event har lett till en mängd nya erbjudanden som dyker upp lite här och var. Speciella kampanjer gör i alla lägen lotterier ännu mer spännande än de redan är, och för alla som känner sig peppade på att heja på sitt favoritlag kan det vara hög tid att ta del av just Lottolands VM cashback 2018. Så länge man spelar på ett av de lotterier som finns hos Lottoland så kan vem som helst vara med och testa sin tur i den här häftiga kampanjen med en 50 % chans att få det vinnande svaret.

VM cashback 2018

Vad går kampanjen ut på?

För några dagar sedan vann vårt avlånga land mot Sydkorea i matchen som ägde rum den 18 juni. Nu är det bara någon dag kvar tills Sverige möter Tyskland och därefter bär det av till matchen mellan Sverige och Mexiko den 27 juni. Det som Lottolands kampanj går ut på är helt enkelt att välja vilket lag man tror kommer att vinna. Om man lyckas att gissa rätt så får man 10 % tillbaka i bonus för varje mål som det vinnande laget vinner med. Med tanke på att man enbart har två olika alternativ att välja mellan så är chansen stor att man får tillbaka en rätt så stor del av sina spenderade pengar.

Nu återstår bara frågan kring hur man går tillväga för att få tillgång till bonusen, men svaret är mycket enkelt. Först av allt väljer man vilket lotteri som helst hos Lottoland, då kampanjen gäller på alla de olika spelen. När man väl har bestämt sig för vilket lotteri som man vill spela på så är det bara att välja sina lottonummer, och därefter kommer man längre ner på sidan att se VM cashback kampanjen. Här väljer man vilken av lagen som man tror kommer att vinna den kommande VM-matchen och därefter går man vidare till kassan för att slutföra sitt köp. Efter dess att man har betalat så är det bara att vänta och se om man har turen på sin sida.

Bra att veta innan man deltar

Likt Lottolands andra spel är det ett måste att man är 18 år eller äldre för att få ta del av VM-kampanjen, men om detta stämmer in på en själv så bör man ta tillfället i akt då VM cashback äger rum mellan den 11 juni och den 15 juli. När matchen väl är över och ett resultat har meddelats så kommer man att motta sin bonus inom två timmar om det skulle vara så att man har satsat på det vinnande laget. Det kan dessutom vara bra att hålla på minnet hur bonusen är baserad på just målskillnaderna mellan de olika lagen, och för vara mål som laget vinner med så mottar man en 10 % bonus. Låt oss ta ett exempel angående den kommande matchen:

Om man satsade på att Sverige skulle vinna och resultatet i slutändan blev 2-1 där Sverige vann så ligger målskillnaden på 1. Man får då 10 % tillbaka i bonus. Glöm inte att bonusen som man får inte kommer att kunna utbetalas – istället kan man satsa dessa pengar på vilket lotteri som helst med en VM-sidosatsning.

Det är givetvis mycket ovanligt att målskillnaden skulle uppgå till mer än 10, men även om denne udda företeelse skulle äga rum så kommer man allt som allt att kunna få tillbaka högst 100 % av de pengar som man har satsat. Man kan därför inte vinna några ytterligare pengar, utan endast få tillbaka de pengar som man tidigare har satsat. Nu vet man alla de mest viktiga reglerna och är redo att ta del av den fantastiska VM Cashback!

Ett av de största lottobolagen i världen - Betta på all världens lotterier + Casinospel

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018