Testa på en eller två skraplotter

Alla vet vad en skraplott är, och det finns sannerligen många som har skrapat i alla fall en eller två av dessa någon gång under sitt liv. Numera har det dock uppkommit ett nytt sätt att skrapa lotter på, nämligen att göra det online. Lottoskrapning på nätet fungerar i runda slängar likadant som när man köper en lott i en fysisk affär – skillnaden är bara att skraplotter online kan köpas mycket snabbare, smidigare och man mottar dessutom ens potentiella vinst omedelbart. Om man redan nu vill skrapa en lott eller två kan man ta sig över till EuroLotto eller Lottoland, två spelsidor som erbjuder lotter i mängder.

Skraplott

Hur går skraplotter till?

Även om siffrorna, symbolerna och vinsterna kan skilja sig från skraplott till skraplott är spelet i sin grund detsamma oavsett vilken typ av skraplott man väljer att köpa. I enkla termer ska man skrapa ett visst antal fält i ett försök att nå den vinnande kombinationen. I de flesta fall ska man lyckas att få tre symboler som överensstämmer med varandra. Om man exempelvis skrapar fram tre fält som innehåller ”100 kr” har man lyckats att kamma hem den här vinsten. Till skillnad från fysiska skraplotter tar man direkt emot pengarna om man vinner på en skraplott online.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur mycket kostar en skraplott?

Priset på skraplotterna kan variera mycket stort, och kostnaden beror i regel alltid på hur stor vinst man har möjlighet att vinna. Det finns vissa lotter som kostar så lite som 50 öre, medan andra lotter kan kosta uppemot 30 kr. Ett exempel på en skraplott som enbart kostar 50 öre är Jumbo, där man har möjlighet att vinna 5 000 kronor. Om man istället lägger 40 kronor per lott på Instant Millionaire kan man vinna så mycket som 10 miljoner kronor. Oavsett vad man föredrar är det sannerligen både roligt och spännande att delta i den här typen av spel.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018