Testa på ett nytt lotteri 2018

Det är lätt att man fastnar vid ett och samma lotteri om man nu har blivit van vid ett specifikt spel, men nu är det nya år och nya tag. Varför inte därför testa på någonting som man aldrig tidigare har gjort. På Lottoland, MultiLotto och en rad andra spelsidor finns det en stor mängd lotterier att välja mellan, och nedan ska vi tala om några av favoriterna.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

US PowerBall

Ett av de mest populära lottospelen i världen är just US PowerBall, och tack vare det här lotteriet har man chansen att vinna över en miljard kronor. För att vara med och spela väljer man först av allt fem olika nummer på allt mellan 1 och 69. Sedan väljer man även ett PowerBall nummer som kan ligga mellan 1 och 26. PowerPlay kan läggas till om man är villig att betala 10 extra kronor. Dragningarna sker på torsdagar och söndagar, och det är upp till en själv om man enbart vill vara med i en dragning eller båda två.

PowerBall Sverige

EuroJackpot

Trots att det här lottospelet inte är särskilt gammalt har det redan lyckats att få många dedikerade spelare. Likt US PowerBall handlar det om att välja ett visst antal nummer, och i detta fall gäller det att ta ett beslut kring fem nummer mellan 1 och 50. Därefter ska man även välja två olika stjärnnummer. Med alla sju rätt blir man plötsligt en mångmiljonär.

Euro Jackpot

EuroMillions

Sist men inte minst ska vi tala om Euro Millions. Här kan man vinna långt över en miljard kronor, och för att delta väljer man fem nummer mellan 1 och 50. Därefter väljer man även två stjärnnummer mellan 1 och 12. När allt är klart gäller det bara att vänta på nästa dragning där man som sagt har chansen att vinna långt över en miljard kronor. Med så mycket pengar har man ett gott liv framför sig.

Euromillions lotteri

Senast uppdaterad 12 januari, 2018