Testade EuroJackpot – vann stort

En man boende i Kungsör hade i slutet på oktober turen på sin sida. Han hade tänkt spela Lotto som vanligt, men bestämde sig för att istället testa att spela på EuroJackpot, något som skulle visa sig vara ett smart drag. Raden visade sig nämligen ruva på en vinst, och mannen blev plötsligt miljonär.

Fem rätt på första försöket

Kungsörsbon planerade att lägga in en lottorad, men kom i sista stund på att han skulle göra ett försök med spel på det kända lotteriet Eurojackpot. Han spelade en rad, som i dragningen skulle visa sig innehålla fem rätt. De fem rätta numren gav i sin tur en utdelning på 2,9 miljoner. Vågar vi tro att Eurojackpot är nya favoritspelet från och med nu?

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Hockey för pengarna

Vinnaren berättade i en intervju efter vinsten att han har ett stort intresse för ishockey, och att det är Frölunda som är laget i hans hjärta. En del av vinstpengarna planerar han därför att använda till att gå och se en match mellan favoritlaget Frölunda och ärkerivalen Färjestad, och då sitta i restaurangen. Det bör dock bli en rejäl slant kvar av vinsten efter hockeyn, och vad mannen planerar att göra med resterande del av vinsten är inte känt, mer än att han planerar att hjälpa sina familjemedlemmar.

Att testa nya lotterier med jämna mellanrum är uppenbarligen en god idé. Man vet aldrig vilka spel som visar sig bli vinstgivande och eftersom alla lottospel är enkla att spela på och inte kräver några speciella kunskaper kan man kosta på sig att testa något nytt ibland. För mannen från Kungsör visade sig bytet från Lotto till Eurojackpot bli ett vinnande drag, och det kan vara klokt även för andra att testa ett nytt spel någon gång då och då. Kanske är turen framme även då.