theLotter – ny lottooperatör i Sverige

Sveriges lottoutbud har plötsligt blivit rikare. Nu i sommar slog theLotter upp portarna för sin verksamhet i Sverige. Tack vare lottobetting erbjuder denna sajt lotterier från inte mindre än 45 länder i hela världen.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Fina möjligheter med lottobetting på Powerball, Megamillion, Euromillions +50 till!

theLotter är en lottosajt som egentligen funnits ända sedan 2002. För oss i Sverige är det dock först nu vi får möjlighet att spela lotto online hos denna operatör. Nu har theLotter Sverige nämligen fått svensk spellicens.

Till skillnad från exempelvis Svenska Spels lotto är det ingen papperskupong du får. Allt spel sker på nätet och via så kallad lottobetting. Det finns ingen praktisk skillnad egentligen – du kan vinna exakt samma priser. Bakom kulisserna är det ändå skillnad eftersom du bettar på ett resultat snarare än att delta i det egentliga lotteriet.

Fördelen med den lottobetting theLotter erbjuder är att du kan vara med och spela på enormt många lotterier. Hos theLotter Sverige finns som sagt hela 45 lotterier från hela världen.

Vill du tävla om gigantiska jackpottar? Då kan du spela på amerikanska US Powerball, Euromillions eller MegaMillions. Föredrar du bättre odds? I så fall kan du vara med i något av de mindre lotterierna.

Generös bonus och bra spelpaket

Alla som provar på att spela på theLotter Sverige bjuds på en generös bonus på 100 procent. Det är en insättningsbonus som innebär att operatören matchar den summa som du sätter in på ditt spelkonto.

Som bekant innebär den svenska spellagen att man bara kan få bonus när du börjar spela på en viss sajt. Så är det alltså även hos theLotter. Till saken hör att du inte behöver spela för hela beloppet som du sätter in på en gång. Du har upp till 6 månader på dig att utnyttja bonusen. Sätter du till exempel in 1000 kronor får du 1000 kronor i bonuspengar att spela för inom ett halvår.

lotto thelotter sverige

Spela billigare och med bättre odds i syndikat eller med andelar

Det finns flera smarta funktioner hos theLotter Sverige som du som gillar att spela på lotto garanterat kommer att gilla. Ett sådant exempel är så kallat bolagsspel eller syndikat. Det innebär att du spelar tillsammans med andra för att sänka kostnaden och höja oddsen. En annan finess är spelpaket som gör det möjligt att delta personligen men med fördelarna från bolagsspel.

Spelar du ofta? Då är theLotters funktion för prenumerationer på lottorader praktisk att använda och de ger även rabatt med upp till 20 % på dina lottorader. Välj dina favoritrader så är du med varje vecka så länge du vill!

Även om du bara vill spela några spontana rader på lotto kommer du också att uppskatta theLotter. Spelsajten är nämligen mycket lättnavigerad och intuitivt byggd. Att spela en eller några rader på något av världens lotterier tar inte mer än några få minuter. Sedan kan du se resultaten direkt på sajten.

Imponerande kundtjänst

När theLotter nu äntligen kommit till Sverige har en ny standard för kundbemötande satts. Den kundtjänst som denna operatör erbjuder är något av det bästa på marknaden. Kundtjänsten är öppen dygnet runt och kan nås via mail, telefon, WhatsApp och chatt. Dessutom finns så gott som all information om lotto direkt på sajten. Frågor och svar och guider likaså.

Kort och gott – theLotter Sverige är ett välkommet inslag på den svenska lottomarkanden. Det svåraste är egentligen att bestämma sig för vilka av de många lotterierna man ska spela på!

# Lottosida Bonus Betyg Till Spelsidan
1 the lotter logga swe Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Till SpelsidanRecension

Senast uppdaterad 14 januari, 2021