Tips när man spelar på lotteri

Många vet om att lottospel handlar om vem som har mest tur. Självfallet kan man köpa ett hav av lotter för att försöka höja oddsen och därmed öka chansen att vinna, men när allt kommer omkring kan det fortfarande sluta med att den där spelaren som enbart köpte en lott kammar hem hela storvinsten. Trots vetskapen om att allting är baserat på tur är många fast beslutna att försöka finna någon typ av vägledning för att enklare vinna. Det måste finnas någon strategi som leder till en succé… eller?

Lotteri

Tips som inte fungerar

Olyckligtvis nog kan man räkna med att alla de sidor som erbjuder strategier för att vinna inte är sanningsenliga. Hur mycket man än vill tro på det finns det inget magiskt sätt att vinna varje gång, men detta betyder då inte att man inte kan ta hjälp av ett eller två tips. Detta följande tips handlar inte om en enkel väg till att vinna, utan snarare en enkel väg till att motta en större vinst om det nu skulle hända att man vinner.

Välj inte dina egna nummer

Det är inte ovanligt att man väljer nummer på måfå när man spelar på lotto, men är det egentligen helt på måfå? Vi människor vill gärna finna vissa mönster i alla de val som vi gör, vilket kan leda till att slumpmässiga val inte blir så slumpmässiga som vi tidigare hade trott.

För att man inte ska falla ner i fällan av att välja samma nummer som de flesta andra spelare gör bör man därför ta hjälp av en slumpgenerator för att välja ens nummer. Dessa nummergeneratorer kan man enkelt finna online om man endast söker efter dem på Google, och de kommer definitivt att hjälpa om man inte vill behöva dela sin vinst med ett stort antal andra spelare.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018