Tips på hur du hittar ett bra lotto online

Internet växer sig allt större och i takt med det växer även utbudet av lotto. Med tanke på alla aktörer är det inte enkelt att veta vilket du ska välja eller ens vad du bör leta efter hos ett lotto online. Som tur är har vi bestämt oss för att hjälpa dig med just det. Idag ska vi gå igenom exakt vad du bör leta efter hos ett riktigt bra online lotteri.

Välkomstbonus

När olika lotto aktörer började konkurrera med varandra blev de tvungna att erbjuda nya saker. En av dessa var välkomstbonusar, något som online kasinon redan använt i flera år. För det mesta fungerar det så att lottot ökar din insättning. Om du till exempel sätter in 500 kronor får du kanske 1000 kronor att spela för.

Eftersom det idag råder hög konkurrens mellan olika lotto aktörer har du som kunden mer makt än någonsin tidigare. Nöj dig inte med ett lotto som inte erbjuder en välkomstbonus. Om ett lotto inte erbjuder en bra välkomstbonus är det inte heller värt din tid, fortsätt att leta.

spela lotto online

Svensk spellicens

Ännu viktigare än en bra välkomstbonus är att lottot har en svensk spellicens. Det innebär att online lottot följer de svenska lagarna kring spel.

Det i sin tur betyder att du kan känna dig trygg i att du kan få ut dina pengar om du vinner. Det betyder också att du enkelt kan anmäla sajten om du upplever något som bryter mot svensk lag.

Om du hittar ett lotto som erbjuder en fantastisk bonus men som inte har en svensk spellicens kan det kännas lockande att spela men vi råder dig att låta bli. Det spelar ingen roll hur mycket du vinner om du inte kan plocka ut dina pengar.

Kundtjänsten

Det kan vara svårt att bedöma kundtjänsten innan du börjar spela men vi råder dig att åtminstone titta på deras öppettider. Ett bra och seriöst online lotto kommer erbjuda långa öppettider när du som kund kan komma i kontakt med kundtjänsten.

De kommer också erbjuda flera olika sätt att kontakta kundtjänsten på. Ett där du kan hitta många olika online lotto som uppfyller allt detta är Zamsino. En perfekt sajt för dig som vill jämföra olika lotton innan du fattar ett beslut kring vilket du ska spela på.

Läs recensioner

Det spelar ingen roll hur bra ett lotto verkar om det inte har bra recensioner. Innan du väljer något bör du alltid läsa vad andra människor tycker om lottot. Om de gillar det kan du känna dig trygg, då är det antagligen ett bra företag.

Om lottot däremot har dåliga recensioner bör du självklart undvika det och välja ett annat online lotto. Detta är utan tvekan det absolut bästa sättet för att skilja ett bra lotto från ett dåligt, snabbt och effektivt.

Oavsett om du vill spela Euromillion, Powerball eller Tyska lotto så kan du snabbt och enkelt hitta dem på nätet, det är bara att välja vilket som är ditt favoritbolag ibland våra förslag.

Senast uppdaterad 16 januari, 2023