Tysklands lotto – hundra miljoner i potten

Det finns en stor mängd lotterispel därute i världen som bara väntar på att få upptäckas. Tidigare var det endast möjligt att ta del av de svenska lotterierna, men när teknologin hade utvecklats till den punkt där flera miljontals personer började spela online hade man plötsligt tillgång till hela världens utbud av lottospel. När man nu har fått den här fantastiska chansen att prova på vilket lottospel man än vill – varför inte ge Tysklands lotto en chans?

tysklands lotto

Vad är reglerna för Tysklands lotto?

Om man är intresserad av att vinna flera hundra miljontals kronor är Tysklands lotto ”the place to be”. För att kunna vara med i spelet väljer man först av allt sex olika nummer samt ett tilläggsnummer. Det man behöver göra för att vinna den stora jackpotten är att få alla numren rätt. En vinnare koras under dragningarna som äger rum varje onsdag och lördag. Även om det skulle vara så att man inte får alla numren rätt kan man vinna lite mindre belopp om man får några färre rätt.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

För de som vill ha en extra chans att vinna kan man ta del i tilläggsspelen. Dessa går under namnen GlückSpirale, Spiel77 samt Super6. Genom att spela GlückSpirale har man en chans att vinna så mycket som 7 500 Euro i månaden, och detta pågår under hela ens liv.

Visst kan det kännas omständligt att köpa nya rader för varje dragningstillfälle, och för att förenkla processen kan man därför välja att prenumerera på en rad. När man prenumererar kommer man automatiskt att vara med i varje dragning under en viss tidsperiod. Man tar själv beslutet kring hur lång man vill att denne period ska vara. Om man inte vill prenumerera längre är det inga svårigheter att avsluta sin prenumeration omedelbart. Hela processen blir på så vis mycket enkel för de som älskar lottospel.

Senast uppdaterad 8 januari, 2018