UK Lotto – Jackpottar som konstant växer

Nu när man kan spela lottospel online med endast några knapptryck har man gått från att enbart ha tillgång till svenska lottospel, till att ha åtkomst till en hel värld av lotterier. Det finns exempelvis lottospel från US, Australien, Storbritannien, Spanien, Italien, Brasilien och många fler länder därtill. Om man skulle vilja lämna det svenska lottospelet vid sidan för att testa på ett häftigt spel från Storbritannien så är UK Lotto ett förträffligt alternativ.

UK lotto

Vad är UK Lotto?

Lottoland och MultiLotto är två av de spelsidor där man kan finna och spela UK Lotto. För att ha möjligheten att delta ska man bestämma sig för sex olika nummer, men om man inte själv vill välja finns det en ”Slumpa numren” knapp att trycka på. Då väljer datorn olika nummer på måfå som tillsammans blir en färdig rad. Om man är intresserad av att köpa fler rader för att ha en större chans att vinna är detta givetvis tillåtet.

Det är onsdagar och lördagar som man ska se framemot, då dragningarna sker på dessa två dagar varje vecka. Om man tar hem jackpotten kan man förvänta sig att plötsligt bli en mångmiljonär. Det kostar 30 kr att köpa en enkelrad för en av dagarnas dragning, och det är då givetvis 60 kr om man vill vara med i båda veckans dragningar. Om man vill delta i dragningarna några veckor fram är detta fullkomligt möjligt, och man kan dessutom starta en prenumeration som pågår under en viss tidsperiod.

Genom att prenumerera på en rad kan man vara säker på att man alltid kommer att vara med i dragningarna – och på så vis slipper man komma ihåg att köpa nya rader. Om man känner för att avsluta sin prenumeration kan man göra detta närhelst man själv vill. Varför inte testa UK Lotto redan nu och försöka att ta hem den där förträffliga jackpotten.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 9 januari, 2018