Varför är Lottoland en populär lottosida?

För de som vill spela lottospel har man tidigare varit tvungen att besöka fysiska butiker för att köpa sina skraplotter. Då kunde det vara tal om tobaksaffären som man fick slösa bensin och tid på för att ta sig dit. Nuförtiden har allting blivit mycket lättare tack vare det faktum att man har möjlighet att spela lottospel online. Alternativen är nu nästintill oändliga och med enbart ett få knapptryck kan man ta del av lotteriernas online-värld. Varför inte koka en kopp kaffe, sätta sig under filten i soffan och ta reda på allt det som Lottoland har att erbjuda.

LottoLand

En lottosida som vet var skåpet ska stå

Lottoland är en spelsida som öppnade sina virtuella dörrar år 2012. Sedan dess har kunskapen kring hur man ska driva en professionell spelsida enbart växt och numera finns det många fantastiska upplevelser att hitta hos Lottoland.

Det första som kan vara bra att veta är att man fullkomligt slipper betala skatt på alla de vinster som man kammar hem genom Lottoland. På så vis behöver man inte vara rädd för att en del av de pengar som man vinner på sina lotter ska försvinna ut i havet. Spelsidan har runt 5 miljoner användare, vilket definitivt bevisar hur eftertraktad och populär spelsidan faktiskt är.

Det finns mer än 25 olika lottotyper att välja mellan hos Lottoland, och det finns därför ingen anledning att vara rädd för att man ska få slut på det roliga. Med en fantastisk bonus utöver alla de andra förträffliga tingen hos Lottoland har man alla skäl i världen att besöka denne spelsida. Välkomstbonusen består av att man mottar en gratisrad på EuroMillions. Med tanke på att potten ligger på flera hundra miljoner kronor har man chansen att bli mångmiljonär på direkten utan att behöva betala en enda krona. Lottoland är sannerligen en spelsida värd att satsa på!

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 22 november, 2017