Vinsten på 4,6 miljarder kronor!

Oavsett om man är nybörjare eller lottoexpert finns det en sak som alla givetvis strävar efter: att få vinna den där enorma summan som befinner sig högst uppe på jackpottstegen. En majoritet av spelare är fullt medvetna om att jackpotten förmodligen aldrig kommer att delas ut till dem, men självfallet kan man aldrig vara helt säker. Kanske mottar man någon av vinsterna längre ner på stegen, och detta är absolut även fantastiskt. För en lycklig person som spela Powerball tidigare den här månaden uppkom dock en enorm och underbar överraskning.

Stor vinst

Powerball delade ut 4,6 miljarder kronor

En vecka in i januari hände det. 12, 29, 30, 33, 61 och 26 var den kombination av nummer som såg till så att en lycklig vinnare kammade hem jackpotten. Det var i New Hampshire där vinnaren spelade Powerball, ett amerikanskt lotteri som vanligtvis har riktigt fantastiska vinster i potten. Det var så mycket som 570 miljoner dollar som vanns den dagen, och omvandlat till svenska kronor blir detta 4,6 miljarder kronor. Detta är den näst största vinsten som någonsin har delats ut av ett lotteri, men ännu vet man inte vem vinnaren är. Vem han eller hon än är så är de säkerligen överlyckliga tack vare resultatet!

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Vad är Powerball?

Det var som sagt just hos Powerball där den stora vinsten kammades hem. För de som inte tidigare har deltagit i detta spel är Powerball ett amerikanskt lotteri som dessutom råkar vara ett av de största lotterierna i världen. Man kan delta i detta lotteri genom att besöka en av de många spelsidorna därute, exempelvis Lottoland, MultiLotto, EuroLotto eller CherryCasino. Dessa spelsidor har alla olika välkomstbonusar för sina nya medlemmar, och det kan därför vara en god idé att välja sida utifrån den här aspekten. Om det är just stora summor pengar som man är ute efter att vinna så är Powerball det perfekta valet!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018