Eurojackpot – det europeiska lottospelet

När man ska ta sig an ett nytt lottospel är man redan medveten om att det finns mycket att välja mellan. Lotterier är ju så fasligt populära, och det blir enbart fler och fler spelare som tar del av lotteriernas värld varje dag. I Sverige älskar vi lottospel lite extra mycket, och det finns ett speciellt som många lottoentusiaster känner till. Vi talar just om Eurojackpot.

eurojackpot

Vad är Eurojackpot för någonting?

Eurojackpot är ett lottospel som kommer från Europa och inte har funnits under en alltför lång tid. Liksom en majoritet av lottospelen därute är det inga svårigheter överhuvudtaget att lära sig reglerna och att ta del av spelet. Faktum är att man inte behöver någon erfarenhet alls för att snabbt kunna delta i Eurojackpot och vara med om chansen att kamma hem miljonvinsten.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Det man först av allt ska göra för att spela är att välja fem olika nummer som ligger mellan 1 och 50. Därefter väljer man även två stycken stjärnnummer. Ett tips som man bör komma ihåg är att välja ett nummer som ligger på över 30. Många spelare väljer nämligen nummer efter ett viktigt datum i deras liv, och om man då inte väljer siffror som motsvarar en dag i månaden har man en större chans att bli ensam om sin potentiella vinst. I denna artikeln kan du lära dig mer om statistik för just EuroJackpot.

Om det skulle vara så att man har prickat in alla sju rätt blir man plötsligt Sveriges nästa miljonär. Det är på fredagar vid 20:00 då dragningarna sker. Det är folk från hela 14 länder som är med i dragningarna, vilket betyder att jackpotten växer i rasande fart. Om man väl vinner kan man då skatta sig lycklig att få en riktigt stor vinst. Det är helt upp till en själv om man enbart vill vara med i en dragning eller om man vill prenumerera på en rad så att man alltid är med i dragningen varje vecka under en viss tidsperiod.

Senast uppdaterad 4 december, 2017