Mini Lotto – endast 4 kr per rad!

Hur går det till när man väljer det perfekta lottospelet? Kanske har det att göra med bonusen som lotterier erbjuder, kanske är det hur stora vinsterna är eller så har det att göra med hur många dragningar det finns per vecka. Vad skälet än må vara till att man väljer ett visst lotteri kan det alltid vara roligt att testa på någonting nytt. Om man tar sig till Lottoland kan man exempelvis testa på det trevliga lottospelet Mini Lotto och se vad detta spel har att erbjuda.

MINI Lotto

Vad är egentligen Mini Lotto?

Likt de flesta andra lottospel är det definitivt inte komplicert att delta i. Allt man behöver göra är att välja ett visst antal nummer och sedan hoppas på att man har fått den vinnande raden. Om man är ute efter ett lottospel där man inte behöver vänta på dragningarna under en alltför lång tid är Mini Lotto det perfekta alternativet. Här sker nämligen dragningarna så ofta som sex gånger i veckan. Det är helt upp till en själv om man enbart vill ta del av en dragning eller om man vill köpa en rad i alla veckans dragningar. Om man vill vara med flera gånger utan att hela tiden behöva köpa en ny rad kan man prenumerera på en rad under en viss period som man själv bestämmer.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Jackpotten hos Mini Lotto växer inte ständigt såsom den gör på många andra lottospel. Istället finns det ett fast belopp på 700 000 kr. Om det skulle vara så att ingen kammar hem jackpotten blir denne fördelad mellan andra vinnare. Kanske anser man att 700 000 kr inte är en särskilt stor jackpot, men då har man inte hört kostnaden för varje rad. Att köpa en rad kostar nämligen så lite som 4 kr. Det är nästan för bra för att vara sant! När det nu kostar så lite för en rad kan man självfallet ta del av ett stort antal dragningar utan att få ont i plånboken.

Senast uppdaterad 11 december, 2017